Routebeschrijving

Vanaf de A50 (Zwolle-Apeldoorn)
Neem afslag Terwolde – Vaassen (afslag 26) en rijdt in de richting van Vaassen. Bij het eerste kruispunt slaat u rechtsaf de Kanaalweg op. Baltus Bloembollen ligt na 200 meter aan de rechterkant op het veilingterrein ‘De Ganzenebbe’.

Vanuit het noorden:
Neem de A28 richting Zwolle, Amersfoort. Direct na Zwolle neemt u op knooppunt Hattemerbroek de A50 richting Arnhem. Neem afslag Terwolde – Vaassen (afslag 26) rijdt in de richting van Vaassen. Bij het eerste kruispunt slaat u rechtsaf de Kanaalweg op. Baltus Bloembollen ligt na 200 meter aan de rechterkant op het veilingterrein ‘De Ganzenebbe’.

Vanuit het oosten (Twente):
Neem de A1 richting Apeldoorn, Amersfoort. Ga bij knooppunt Beekbergen de A50 richting Zwolle op. Neem afslag Terwolde – Vaassen (afslag 26) en rijdt in de richting van Vaassen. Bij het eerste kruispunt slaat u rechtsaf de Kanaalweg op. Baltus Bloembollen ligt na 200 meter aan de rechterkant op het veilingterrein ‘De Ganzenebbe’.

Vanuit Amsterdam:
Neem de A1 richting Amersfoort, Apeldoorn, Hengelo. Na afslag Apeldoorn-Zuid gaat u op knooppunt Beekbergen de A50 op richting Zwolle Neem afslag Terwolde – Vaassen (afslag 26) en rijdt in de richting van Vaassen. Bij het eerste kruispunt slaat u rechtsaf de Kanaalweg op. Baltus Bloembollen ligt na 200 meter aan de rechterkant op het veilingterrein ‘De Ganzenebbe’.

Vanuit Den Haag en Rotterdam:
Ga via de A12 richting Utrecht en dan via de A28 richting Amersfoort, Zwolle. Bij knooppunt Hoevelaken neemt u de A1 richting Apeldoorn, Hengelo. Na afslag Apeldoorn-Zuid gaat u op knooppunt Beekbergen de A50 op richting Zwolle. Neem afslag Terwolde – Vaassen (afslag 26) en rijdt in de richting van Vaassen. Bij het eerste kruispunt slaat u rechtsaf de Kanaalweg op. Baltus Bloembollen ligt na 200 meter aan de rechterkant op het veilingterrein ‘De Ganzenebbe’.

Vanuit Zeeland en westelijk Noord-Brabant:
Neem de A27 Breda-Utrecht. Dan de A28 richting Amersfoort, Zwolle. Bij knooppunt Hoevelaken neemt u de A1 richting Apeldoorn, Hengelo. Na afslag Apeldoorn-Zuid gaat u op knooppunt Beekbergen de A50 op richting Zwolle. Neem afslag Terwolde – Vaassen (afslag 26) en rijdt in de richting van Vaassen. Bij het eerste kruispunt slaat u rechtsaf de Kanaalweg op. Baltus Bloembollen ligt na 200 meter aan de rechterkant op het veilingterrein ‘De Ganzenebbe’.

Vanuit het zuiden:
Neem de A50 ’s Eindhoven-Arnhem-Zwolle en neem na Apeldoorn de afslag Terwolde – Vaassen ( afslag 26) en rijdt in de richting van Vaassen. Bij het eerste kruispunt slaat u rechtsaf de Kanaalweg op. Baltus Bloembollen ligt na 200 meter aan de rechterkant op het veilingterrein ‘De Ganzenebbe’.