Werken bij Baltus Bloembollen

Baltus Bloembollen BV is een bloembollengroothandel in Vaassen en is één van de belangrijkste leveranciers in Nederland en Europa. Het klantenbestand bestaat uit tuincentra, ambulante handelaren, bloemenwinkels, hoveniers en gemeentes. Daarnaast levert het bedrijf relatiegeschenken aan de zakelijke markt en organiseert Baltus Fundraising verkoopacties voor scholen of verenigingen om geld in te zamelen. Bij Baltus is de klant koning en staan kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Ter ondersteuning van de Teamleider Warehouse zijn we op zoek naar

Assistent Teamleider Warehouse

 

Functie
In deze functie heb je in eerste instantie een uitvoerende rol. Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen, verzendklaar maken en controleren van orders. Je bewaakt het voorraadniveau voor de handel en in de cash & carry door periodiek de voorraad te tellen en de kwaliteit van de bloembollen te controleren. Je helpt mee met het laden en lossen van vrachtauto’s, waarbij je ook de goederen controleert op kwaliteit. Daarnaast word je de rechterhand van de huidige teamleider en help je hem het personeel aan te sturen. Ook vervang je de Teamleider Warehouse bij afwezigheid.

Functie eisen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in het groen, met voorkeur in de bloembollensector
  • Je bent stressbestendig, flexibel en sociaalvaardig
  • Je kunt goed omgaan met hectiek, je kunt prioriteiten stellen, je weet overzicht te houden en je verliest belangrijke details niet uit het oog.
  • Met een kritische frisse blik denk je doordacht en procesmatig mee om uiteindelijk te komen tot een zo efficiënt en geoptimaliseerd mogelijke manier van werken
  • Je bent samenwerkingsgericht en hebt gevoel voor humor


Wat wij bieden
Een afwisselende fulltime functie bij een dynamisch bedrijf in een enthousiast team. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Solliciteren
Interesse in deze baan als Assistent Teamleider Warehouse? Stuur dan jouw motivatie en CV voor a.s. maandag 7 januari 2019 naar Nandia Hendriks: nandia@bloembollen.com. Ook voor vragen kun je terecht bij Nandia Hendriks.